Voor de Nascholing / Code 95 heeft ISV een aantal uitbreidingen in de software doorgevNascholing / Code 95oerd die u in staat stellen om snel en doeltreffend een overzicht te genereren en zo cursisten op te roepen die bezig zijn geweest met chauffeursopleidingen en waar nu de einddatum voor bijgehouden moet worden.

Met de koppeling naar het bedrijfsportaal van ISV Online kunnen uw zakelijke klanten een volledig overzicht inzien met de gevolgde nascholing en de einddatum voor Code 9, u bent dus nu met ISV in staat om uw klanten volledig te ontzorgen voor het nascholingstraject.

De software is daarvoor ingrijpend aangepast en u vindt daarom op verschillende punten een ander overzicht met betrekking tot de nascholing. Neem de scherm even in u op en voer dan de stappen door verderop in deze pagina zodat u ook uw klanten kunt ontzorgen voor de nascholing.

In de klantkaart vindt u daarvoor nu een duidelijk overzicht van de einddatum van de geselecteerde cursist

Door de gegevens te stroomlijnen kunt u sneller werken met de nascholing. Zo kunt u bijvoorbeeld overzichten samenstellen van kandidaten die nog opgeroepen moeten worden voor hun einddatum.Indien u gebruik maakt van ISV Online heeft u de mogelijkheid om uw zakelijke klant te ontzorgen met een volledig compleet overzicht van de geregistreerde nascholing.


Het toevoegen van de einddatum geeft u dus duidelijkheid van welke kandidaten over deze datum heen zijn of hier dicht tegenaan zitten. U kunt hierdoor gerichter actie ondernemen.